Hvor skal man tage hen, hvis man gerne vil have byens bedste tacos? – man tager da selvfølgelig på Barburrito, som er så populært, at det anbefales at man bestiller bord på forhånd. Barburrito som er mÆxicansk streetfood som de kalder det og er en kombination af mexicansk gadekøkken, flettet sammen med danske råvare og er til dem, som gerne vil have krydderier, spicy smag og som ikke behøves hvid dug på bordene og en tjener som kigger til en hvert 5 min.
Når man træder ned i kælderen på Skindergade, kunne man som det første godt tro at du var trådt ind på en bar, for det er det første som møder en. Men så kigger du til højre og bliver rolig igen, for der er også borde og båse med siddepladser. Vi kom direkte fra gaden og tænkte, at vi da tager chancen men det lærer man hurtigt, ikke at gøre igen, for der var PROPPET med mennesker og jeg forventede nærmest en afvisning, inden jeg overhovedet fik taget mig sammen og spurgt om der var et ledigt bord.. Vi var dog heldige at der var en bås ledig den næste time eller også skulle vi sidde og spise oppe i baren. Vi valgte det sidste.
Menukortet starter hårdt ud med en side fyldt med cocktails, tequila og mezcal og på side 3 starter menukortet så og der er selvfølgelig to menuer, til dem som ikke orker, at gennemgå hele kortet… Som os blandt andet. Den ene menu til 255 kr. kom man igennem en 4 retters menu med bla. crunchy plantains (sprød chips) serveret med guacamole og salsa cruda, ceviche af rejer med avocado, jalapenos og lime, 4 tacos med kylling, kalv, gris og vegetar. Den anden menu til 195 kr. startede man med en majskolbe serveret på pind med koriandercreme, ost og chili og til hovedret stod den så på 6 stk. tacos med kylling, rejer, gris, kalv, grisemave og vegetar. Igen valgte vi det sidste.
Vores majskolbe blev serveret hurtigere for os, end tjeneren kunne nå at lave vores limonade med ingefær, lime og mynte til 34 kr. – eller også havde baren nok bare mere travlt med, at servere for et stort selskab, at man lidt blev glemt i mængden. De to majskolber kom ind på én tallerken, så jeg måtte bede om en ekstra da jeg med det samme kunne se for mig, hvilket svineri det ville lave, at sidde og spise den med fingrene, da den var plastret ind i den her koriandercreme. Meeeen den smagte godt nok lækkert og var sød i smagen og havde så den her eftersmag af ost og koriandercreme. Chilien var lidt ikke-eksisterende men det gjorde nu ikke så meget.
Da vores store træfad med tacos kom ind på bordet, med et væld af farver fra koriander, rødløg, limeskiver, ost osv. begyndte mundvandet stille og roligt at røre på sig og jeg måtte skynde mig at minde mig selv om, at jeg skulle huske at tage billeder af dette fantastiske lækre måltid. HAPS, ind røg den første tacos som var vegetar udgaven da jeg jo helst ville gemme det bedste til sidst.. hvilket var et dumt valg, da man når at blive mæt inden man når den sidste. Der var heller ikke den store smagseksplosion men det er vel også svært med lidt champignoner, tomater og koriander. Den næste var en crispy reje med rødløg, avokado og en dressing på toppen som smagte muuums. Næste taco var med noget der mindede om pulled pork og som smagte lækkert krydret og saftigt men da jeg så kom til den næste, som næsten mindede om det samme men var blot meget mere fedt og med et stort stykke kød i midten, var jeg næsten sikker på at det måtte være pork belly. Den med kalv og den med kylling smagte også lækkert og især når man nu havde fået 3 dressinger på bordet til at spice maden op med. Smokey macha var min favorit, da den var spicy men uden at blive for stærk. Mango og ananas som var mere den søde, brugte jeg til kyllingen, hvorimod til dem som gerne vil udfordre sig selv burde prøve deres BURNT HABANERO.. Av av min mund og tunge brændte, efter at have puttet nogle dråber på min finger, da jeg bare ikke kunne lade være med at teste mig selv. Vi besluttede os for at prøve deres ananas dessert til 49 kr., som bestod af ingefærglaceret ananas på en karamelagtig creme, flødeskum og kokos som smagte lidt for meget af flødeskum og med for lidt ananas stykker. Men havde desserten haft den rigtige balance, havde det været en lækker ret at slutte af med.
Alt i alt en fin oplevelse, når man er i humør til noget low key og gerne vil have barstemningen med en lørdag aften, inden man skal videre ud og hygge sig i København.
-
Mad
-
Service
-
Pris
-
Stemning
Resume
Maden er simpel og lækker med deres streetfood koncept men de har nogle få upsere som gør at de får 3 stjerner.
Servicen er travl, da det er et lille sted med plads til en 30 gæster som løbende kommer ind af døren, så der bliver løbet og til tider kan man godt føle sig overset så derfor får servicen 3 stjerner.
Prisen får 4 stjerner, da den bestemt er fair i forhold til hvad man får og man skal ikke være bange for at gå sulten derfra.
Stemningen får 3 stjerner, da man mere får fornemmelsen af barstemning end et casual sted hvor man kan sidde og spise, uden at blive forstyrret af larmende gæster der har fået for meget tequila.










