Når man får en spontan idé om, at tage ud og spise så er det godt at have en veninde som, altid er hurtig på aftrækkeren med gode forslag. Hun havde set at man inde på BASH19 kunne få en lækker 4 retters menu til en billig penge… Og SAMTIDIG havde en cocktailbar der havde happy hour, fra kl.21.00!!
Der skulle ikke meget til at overtale mig, så jeg fik hurtig kastet mig ud i en Über taxa, som ikke forstod konceptet i at spise italiensk inspireret mad – når det altså ikke var pizza der stod på menuen.
VI havde bestilt bord til kl.18.30, så der var ikke specielt travlt i restauranten. Vi besluttede os for at starte ud med en cocktail, da det jo trods alt fredag aften. Jeg fik bestilt mig en Cayman colada cocktail til 105 kr. som hovedsageligt bestående af passionsfrugt toppet med en lækker flødecreme, der fik en til at drømme sig væk til en sommerstrand og med smagen af Solero-is mens min veninde gik med en Raspberry Liquorette til 95 kr. som var lavet på gin, sambuca, lime og æggehvide. Min cocktail kom hurtig ind på bordet, mens vi måtte sidde og vente yderligere 10 min. på at min veninde kunne få sin cocktail. hmm. Menukortet bestod både af á la carte og en 4 retters tasting menu til 350 kr.
Vi hoppede hurtigt på menuen som vi fik, at vide bestod af; blomkålssuppe, tortellini, flanksteak og chokolademousse.
Da tjeneren kom ind med første ret, som var blomkålssuppe serveret med ristet pistacienødder og en urteolie havde jeg utrolig svært ved at forstå, hvad tjeneren sagde da hun for det første ikke talte dansk og hendes engelsk var meget svært at forstå, så vi måtte lidt gætte os frem til hvad hun mente. Suppen var lækker cremet og de ristede og lidt salte pistacie nødder med urteolie, fungerede alt sammen rigtig fint sammen, så det var en god start. Stemningen i restauranten begyndte at live lidt op, da der begyndte at komme flere gæster ind af døren men det betød også at vi hurtigt følte os overset ift. at blive budt på drikkevare. Vi måtte også vente længe på vores tortellini men da den endelig kom ind på bordet, var den alt ventetiden værd. De lækre tortellini, var fyldt med ricotta, toppet med spinat og tilført mandler og revet parmesan for til sidst at blive overhældt med brunet smør. JA TAK! Til retten valgte vi et glas Pinot Noir fra New Zealand som var dejlig let og frugtig men uden at være overdøvende.
Da vi var færdige med mellemretten, skulle vi igen affinde os med, at blive overladt lidt til os selv da tjenerne løb rundt om sig selv, på trods af der var mindre end 20 gæster i restauranten. Hovedretten som var flanksteak, serveret på en pimentpure, med tilhørende bønner, perløg, bacon og oksehaleglace, gjorde desværre ikke det helt store indtryk på os, så vi håbede på at de ville komme stærkt igen med desserten. Min veninde havde sådan en lyst til at bestille endnu et glas rødvin men det var som om, at tjenerne ikke rigtig ville betjene os, hvilket begyndte at irritere mig mere og mere… Efter at have siddet og ventet i mere end 20 min. efter vi havde afsluttet hovedretten, begyndte jeg selv at samle vores tallerkener sammen i håbet om, at de ville se det og komme løbende – det gjorde de så også, heldigvis. Klokken begyndte så småt at nærme sig 21.00 så med den sløve betjening, kunne vi så småt tælle ned til happy hour. Endelig kom dessserten som var chokolademousse der lå i en dyb tallerken, på blodappelsinsaft og pyntet med nøddekaramelflager med brændt hvid chokolade. Syntes at chokolademoussen virkede en anelse grynet men havde en fin smag men kunne ikke helt finde ud af, om jeg var fan af kombinationen med blodappelsinsaft.
NU blev klokken endelig 21.00 og vi besluttede os begge for at slutte aftenen af med endnu en cocktail som denne gang skulle være den klassiske Espresso martini, som er lavet på vanillevodka, kahlua, espresso og sukkersirup. Tror vi begge blev enige om, at det var virkelig synd at betjeningen haltede så meget for det betød kun én ting – at vi nok ikke kom igen en anden gang.
-
Mad
-
Service
-
Pris
-
Stemning
Resume
Mad ***
Maden bestod af nogle lækre råvarer, som var meget smagfulde og godt sammensat. Hovedretten var desværre ikke det store hit så derfor får de 3 stjerner.
Service **
Servicen haltede fra start af og vi følte os overset det meste af aftenen, så derfor får de 2 stjerner.
Pris ****
Maden var rigtig god til prisen og især deres cocktails, når klokken slår 21.00 og det bliver happy hour.
Stemning ***
Stemningen er hyggelig og man kan sidde og kigge lige ind i deres åbne køkken. Stedet er småt og opdelt i flere rum, så man får ikke helt samme restaurant stemning, da der kun kan sidde få borde i hvert rum.